miércoles, 1 de junio de 2016

Tema 2: Memories RAM

La memoria RAM (Random Access Memory) te la funció de recordar la informació que tens a cadascuna de les aplicacions obertes a l'ordinador mentre aquest encès.

La capacitat de la memoria RAM és la capacitat que té per a emmagatzemar informació a l'interior, i és mesura generalment en MB (megabytes) o GB (Gigabytes).

La velocitat de la RAM és mesura en Mhz (Megahertz) y és la quantitat d'informació maxima que és capaç de llegir-se o escriure i s'anomena amplada de banda, quanta més quantitat, millor, algunes plaques bases tenen una característica anomenada DUAL CHANNEL, que traballa amb dos moduls de la RAM a la vegada i permet treballar amb més velocitat. També existeixen les caracteristiques TRI CHANNEL o QUAD CHANNEL que fan la mateixa funció que el dual peró amb 3 o 4 RAM a la vegada.

En les memòries RAM tenen una característiques que es diu Latència CAS que és el temps que transcorre entre que el controlador de memòria envia una petició i el moment en què les dades són enviades als pins i quant més baix sigui la latència, millor.







Taula dels tipus de memories RAM.











No hay comentarios:

Publicar un comentario